Γαμος

Η ημέρα του γάμου σας είναι μοναδική. Αποστολή μας είναι να σχεδιάσουμε, να διοργανώσουμε και να φιλοξενήσουμε τον γάμο που πάντα ονειρευόσασταν.
Στη ιστορική θέση Ρδόκια, δίπλα σε έναν κατάφυτο ελαιώνα με συνολική έκταση 50 στρεμμάτων, βρίσκεται το λιτό, πανέμορφο βυζαντινό εκκλησάκι του Αη Γιάννη, ο ιδανικότερος χώρος για την τέλεση του μυστηρίου του γάμου. Το ειδυλλιακό τοπίο που περιβάλλει τον χώρο μας είναι ιδανικό για τη γαμήλια δεξίωσή σας. Κάθε επιθυμία σας βρίσκει την ιδανικότερη έκφρασή της στο Κτήμα Βαλασία. Εδώ, αξίες όπως η δέσμευση και η οικογένεια μετουσιώνονται σε ευτυχία. Ας χτίσουμε μαζί τις ομορφότερες αναμνήσεις που θα σας συντροφεύουν σε όλη σας τη ζωή.

Βαπτιση

Γνωρίζουμε πως θέλετε ό,τι καλύτερο για το μικρό σας αγγελούδι. Η βάπτιση του παιδιού σας, το ιερό αυτό μυστήριο, αξίζει τη λαμπρότητα και την τρυφερότητα που της αρμόζει.
Το βυζαντινό εκκλησάκι του Αη Γιάννη, διακοσμημένο σύμφωνα με τις υποδείξεις σας, σε συνδυασμό με την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του αττικού τοπίου που αποπνέει αγαλλίαση και ηρεμία, αποτελεί την ιδανική τοποθεσία για την τέλεση του μυστηρίου της βάπτισης. Το Κτήμα Βαλασία διαθέτει ευρυχωρία και άνεση χώρου, όπου μπορείτε να δεξιωθείτε συγγενείς και φίλους για να γιορτάσετε το ευτυχές γεγονός.