Καλώς ορίσατε στο Κτήμα Βαλασία

valasias-history

Ιστορία

Το σημείο εκκίνησης της νέας ζωής κάθε ανθρώπου είναι βαθιά ριζωμένο στην ελληνική παράδοση. Το Κτήμα Βαλασία διαθέτει τον κατάλληλο χώρο που θα αναδείξει αυτή την ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας και θα της χαρίσει την ιδιαίτερη λάμψη που της αρμόζει.

Η λιτή πολυτέλεια και το εκλεπτυσμένο στυλ, συνδυάζονται μοναδικά σε έναν καλαίσθητο, κατάφυτο χώρο στην καρδιά της αττικής γης, όπου μπορείτε να υποδεχτείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να μοιραστείτε με μοναδικό τρόπο τις πιο ξεχωριστές προσωπικές σας στιγμές. Ο χώρος του κτήματος Βαλασία, πλαισιωμένος από την κλασική λιτότητα του αττικού τοπίου είναι πανέτοιμος να φιλοξενήσει τον γάμο σας ή τη βάπτιση του παιδιού σας.

Το Κτήμα Βαλασία στο Κορωπί, στην καρδιά της αττικής γης, περιλαμβάνει έναν ενεργό και παραγωγικό ελαιώνα συνολικής έκτασης 50 στρεμμάτων. Ο δροσερός υπαίθριος χώρος περικλείει έναν πανέμορφο ανθοστόλιστο κήπο, ενώ ένα δρομάκι που ξεπροβάλει σας οδηγεί στο εκκλησάκι των ονείρων σας! Εδώ ο κόσμος ανταμώνει για να μοιραστεί το ταίριασμα των ζευγαριών και τις βαπτίσεις των παιδιών κι οι καρδιές πλημμυρίζουν από χαρά και συγκίνηση. Ελάτε μαζί μας…

Ειδικά σχεδιασμένος ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, ο χώρος του κτήματος Βαλασία δημιουργήθηκε προσεκτικά και μελετημένα. Το όνομα Βαλασία, που σημαίνει “ρουμπίνι” στη γλώσσα του Πόντου και της Ρόδου, συνάδει άριστα με την φιλοσοφία του χώρου μας, χώρος χαράς, χώρος ευτυχίας και αρμονικής συνέχειας-ένωσης των γενεών. Η τοποθεσία, στη θέση Ρδόκια, γύρω από το γνωστό από την αρχαιότητα ομώνυμο πηγάδι, διατηρεί σταθερή τη σύνδεση του παλιού και διαχρονικού με το νέο.

Ειδικοί αρχιτέκτονες, υπό την καθοδήγηση του Νικολάου Καλουπακλή, ανέλαβαν τη διαμόρφωση του χώρου με την παράλληλη διατήρηση χαρακτηριστικών που επεξηγούν την παραδοσιακή φυσιογνωμία του. Το Κτήμα Βαλασία είναι πλήρως εξοπλισμένο με βοηθητικούς και αποθηκευτικούς χώρους για τις ανάγκες των υπηρεσιών τροφοδοσίας, πισίνα, μπαρ, όπως επίσης και ευρύχωρους χώρους στάθμευσης για τα οχήματα των καλεσμένων σας.

Το εξωκλήσι

Στο Κτήμα Βαλασία φροντίζουμε οι σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας να διακρίνονται από κομψότητα και εκλεπτυσμένο ύφος. Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η επιλογή της εκκλησίας για την τελετή του γάμου σας ή της βάπτισης των παιδιών σας, σας προσφέρουμε το πανέμορφο βυζαντινό εκκλησάκι του Αη Γιάννη για την τέλεση των μυστηρίων.
Η διακριτική λιτότητα της αιγαιοπελαγίτικης τεχνοτροπίας με έντονη την κυριαρχία των λιτών γραμμών και το διαχρονικά κυρίαρχο λευκό σε μία αρμονική συνύπαρξη με το καταπράσινο τοπίο συνδυάζονται μοναδικά και στολίζουν καλαίσθητα το χώρο μας.
Διακοσμημένο σύμφωνα με την προτίμησή σας, το εκκλησάκι του Αη Γιάννη αποτελεί τον ιδανικό χώρο, που θα φιλοξενήσει μοναδικά το μυστήριο του δικού σας γάμου ή βάπτισης.
Την πανέμορφη τοποθεσία πλαισιώνουν στο φόντο το επιβλητικό ορεινό τοπίο, όπου δεσπόζουν ο Υμηττός και η Πεντέλη, ενώ σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και το βυζαντινό εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία

valasia-church
valasia-outdoors

Εξωτερικοί χώροι

Το Κτήμα Βαλασία διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χώρο συνολικής επιφάνειας 2.500τ.μ. Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες σας και να επιτύχουμε την άριστη διοργάνωση κάθε γάμου ή βάπτισης.

Σε έναν κατάφυτο ελαιώνα συνολικής έκτασης 50 στρεμμάτων, στην ιστορική τοποθεσία Ρδόκια με το ομώνυμο πηγάδι που υπάρχει έως σήμερα, το κτήμα μας διαθέτει ένα σύνολο παροχών: πισίνα, εξωκλήσι, φωτισμό, πλακόστρωτες επιφάνειες, μπαρ, βοηθητικούς χώρους, κεκλιμένα επίπεδα για πρόσβαση σε όλους τους χώρους δεξιώσεων και από άτομα με ειδικές ανάγκες, στεγασμένους αποθηκευτικούς χώρους κ.α.